Terug naar Start-site!

Terug naar Start-site!

OPTREDEN CHICAGO - DODGE MUSIC CENTER HARTFORD - 20-07-2006 - 19:30-22:50 UUR

 
Op dinsdag 20 juli 2006 gaf Chicago een concert in het Dodge Music Center te Hartford. Samen met Huey Lewis & The News tourde de groep door Amerika. Voor aanvang van het concert speelde op de B-Stage de groep: The Manchurians. Huey Lewis begon om 19:300 uur met zijn optreden. Af en toe kreeg hij ondersteuning van een Chicago-lid. Na een korte pauze begon het concert van Chicago om 21.30 uur.
Walter Parazaider was niet aanwezig en werd goed vervangen door Larry Klimas.
Ik had Chicago eerder in 1969 (Amsterdam Concertgebouw), ik was toen 14 jaar oud en 1977 (Rai-Congrescentrum) gezien. Een concert in het Rai-Congrescentrum in 1999 (KLM-feestje) had ik blijkbaar gemist vanwege een verhuizing naar het oosten van het land.
De groep speelde in Hartford alsof ik een plaat uit de 70er jaren afspeelde. Af en toe was het gitaar geluid van Keith Howland, vooral tijdens 25 Or 6 To 4, te hard. Maar het was echt genieten!
Tijdens dit optreden werden vooral "de bekende" nummers gespeeld. Twee nummers van Chicago XXX: Feel (met horns) en 90 Degrees and Freezing.
Mijn vakantie in de States hadden we afgestemd op het optreden van Chicago in Hartford. Daarna konden de vier weken Amerika en Canada niet meer kapot.
WAT EEN START!


 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Terug naar Chicago-Holland-Start-Site!